HATAY / DÖRTYOL - Yeşilköy Hasan Paşa İlkokulu

Nis

Bahçemizde bulunan zeytin, çam , defne ve harnup ağaçlarının budama zamanı gelince kıymetli öğretmenlerimizin el birliği ile bakımlarını yaptık. Öğrencilerimize de budama hakkında küçük bilgiler verdik. Çocuklarımızın köyde yaşamalarının bir takım bilgileri küçük yaşta edinmelerinin son derce önemli olduğunu biliyoruz. Doğayı seven ve ona saygı duyan bireyler olmaları dileğiyle, emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Kıymetli yazarımız Mehmet KARABURÇ yavrularımız ile buluştu. Özellikle ilk okuma yazmaya yeni başlayan mini mini birlerin kocaman kitapların nasıl yazıldığını merak etmeleri çok güzeldi.''Bugün Kendin İçin Ne Yaptın?'' isimli eseri İngilizce, Almanca ve Arapça'ya çevrilen yazarımızın 158 adet eseri bulunmaktadır. Çocuklarımıza imzaladığı eserleri çok teşkkür ederiz.

Ara

Dünya'nın en güzel görüntüsü belkide bir çocuğun gözlerinin gülmesidir. Gönderdikleri kıyafetler ile bizlerin bu güzel duyguya şahit olmasına vesile olan kurum ve kişilere, çocuklarımız adı çok ama çok teşekkür ederiz.

Ara

Son yıllarda SMA sıkça karşımıza çıkmaya başladı. Özellikle tedavisinin maliyeti için zorlanan, kampanyalar düzenleyen ailelerimiz var. Bizlerde Yeşilköy Hasan Paşa Ailesi olarak minik Aziz Ali Yaman'ın tedavi sürecine katkı sağlamak istedik. Her daim bizi yanlız bırakmayan, en büyük destekçimiz olan siz değerli velilerimize desteğiniz için sonsuz teşekkür ederiz. İnşallah minik yavrumuzdan kısa sürede güzel haber alırız. Allah hayırlarınızı en güzel şekilde kabul eylesin.

Ara

Yeşilköy Hasan Paşa ailesi olarak eğitimin sağlıklı yürümesi adına lavabo ve tuvaletlerimizi yeniledik. Özellikle sıvı sabun sorununa kalıcı çözüm için depolu sistem kurduk. Herşey personelimiz ve değerli yavrularımızın sağlığı için. Emeği geçen okul müdürümüz Samet Gün ve personelimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda tüm paydaşlarımızın katılımı ile büyük bir coşku ile kutlandı. Halkoyunları, Müzikli Kareografiler, Marşlar, Şiirler...Hasan Paşa Ailesi olarak programın hazırlanmasında emeği geçen değerli öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize, katılımları ile sevincimize ortak olan kıymetli velilerimize çok ama çok teşekkür ederiz. Bizlere bu eşsiz toprakları vatan kılan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Aziz silah arkadaşlarına yüce Allah'tan rahmet diliyoruz. Yaşasın CUMHURİYET!!!

Ekm

Okulumuza kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu yıl ilk defa sıralara oturacak 1.sınıfların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Programda, yeni başlayan miniklere hoş geldiniz karşılaması yapıldı. Öğrencilerimizden şiirler ve özlü sözler dinledik. Ailemize yeni katılan Mustafa ŞAHİNER ve Zühal BALDIRAN öğretmenlerimize hoş geldiniz diyerek başarı ve mutluluk dolu yıllar diledik. Program sonunda çocuklarımızla çeşitli müzikler eşiliğinde doyasıya eğlendik. Programın hazırlanmasında emeği geçen Özlem YENER öğretmenimize ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Yeşilköy Hasan Paşa Ailesi olarak yeni yıla tam kadro merhaba demenin heyecanı içindeyiz. Kıymetli velilerimiz, değerli öğencilerimize kavuşmanın mutluluğu paha biçilemez. Yeni yılda başarı, sağlık ve herşeyden önemlisi güler yüzle okula gelen öğrencilerimiz olması temennimizdir. 1.sınıfa başlayan miniklerin heyecanı, sevinci ve kaygılarını anlamak, onlara huzurlu bir ortam yaratmak hepimizin görevidir. En kısa zamanda okulumuzun tadilatının bitirilerek, yuvamıza kavuşmayı istiyoruz. Hepimize yeni eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun.

Eyl

Hasan Paşa Ailesi olarak bu yıl 1.sınıfa başlayacak minik yavrularımızın sınıflarını kapalı kağıt yöntemi ile tüm idareci ve öğretmen arkadaşların huzurunda kura ile belirledik. Sınıf öğretmenlerimiz ve sınıfları şu şekilde oluştu. Tüm velilerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

1/A Canan KIYMACI

1/B Zühal BALDIRAN

1/C Mustafa ŞAHİNER

Eyl

Okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılına aramıza yeni katılan Mustafa ŞAHİNER ve Zühal BALDIRAN öğretmenler ile tam kadro, daha güçlü bir şekilde başladı. Toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından okul müdürümüz Samet GÜN'ün açılış konuşması ile başladı. Toplantıda özellikle çocukların akademik açıdan desteklenmesi için yapılması gerekenler, okulumuzun mevcut fiziki durumu, 1.Sınıfların belirlenmesi, komşu okulun kullanımı, giriş-çıkış saatleri, nöbet görevleri gibi konular ele alındı. Hasan Paşa Ailesi olarak, yeni Eğitim-Öğretim yılının okulumuza ve tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.