HATAY / DÖRTYOL - Yeşilköy Hasan Paşa İlkokulu

İlköğretim Haftası Programı

Okulumuza kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu yıl ilk defa sıralara oturacak 1.sınıfların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Programda, yeni başlayan miniklere hoş geldiniz karşılaması yapıldı. Öğrencilerimizden şiirler ve özlü sözler dinledik. Ailemize yeni katılan Mustafa ŞAHİNER ve Zühal BALDIRAN öğretmenlerimize hoş geldiniz diyerek başarı ve mutluluk dolu yıllar diledik. Program sonunda çocuklarımızla çeşitli müzikler eşiliğinde doyasıya eğlendik. Programın hazırlanmasında emeği geçen Özlem YENER öğretmenimize ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 01.10.2023 - Güncelleme: 01.10.2023 21:03 - Görüntülenme: 134